“Mesazhe të fshehta” është risia më e re e Facebook

_90335776_mediaitem90335775

Mesazhet private, të cilat mund të zhduken pas një periudhe kohe të caktuar, është ideja me e re e Facebook. Facebook është duke eksperimentuar një opsion të ri,  për ata që përdorin aplikacionin e saj, Messenger.

Mesazhet e dërguara mund të fshihen pas një periudhe të caktuar kohore, të përzgjedhur nga autori, tha Facebook.

Dërguesit duhet të zgjedhin një pajisje për të përdorur shërbimin, pasi mesazhi i dërguar në këtë mënyrë ruhet në vetë pajisjen.

Facebook tha “Fillimi i një bisede të fshehtë me dikë është opsionale”.”Bisedat sekrete mund të lexohen vetëm në një pajisje dhe ne e pranojmë se ky shërbim mund të mos jetë i  drejtë për të gjithë.”

Facebook listoi çështjet financiare dhe shëndetin si shembuj të mesazheve që njerëzit mund të dëshirojnë t’i mbajnë më shumë private, ndërsa të tjerët kanë përmendur aferat e dashurisë.

Ndër të tjera Facebook ka bërë me dije se ideja e saj është duke u përballur me shumë kufizime, pasi për momentin risia e saj nuk vlen për dërgimin e videove dhe të dhuratave. Shërbimi do të jetë në dispozicion për përdoruesit gjatë verës.

(Herë të lexuara: 309)

About Ardit Miraka

Check Also

“Master Cart” mundëson pagesat nëpërmjet selfieve.

Mastercard prezantoi mënyrën e pagesës me anë të selfieve në fillim të këtij viti, ky …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *