Microsoft braktis përfundimisht Internet Explorer

internet-explorer-02_stor

Microsoft ka njoftuar zyrtarisht se nuk do të ofrojë më mbështetje për shfletuesit Internet Explorer 8, 9 dhe 10 duke filluar nga 12 janari. Gjiganti softuerik ka nisur të njoftojë përdoruesit e Windows 7 dhe Server 2008 R2 të përditësojnë shfletuesin me Internet Explorer 11.

Kompania nuk do të ofrojë me përditësime sigurie për shfletuesit Internet Explorer 7, 8 dhe 9, që do të thotë se ata do të jenë të rrezikuar ndaj çdo sulmi. Kompania shpreson që përdoruesit të kalojnë tek një version më i ri i shfletuesit, sidomos tek shfletuesi i ri Edge.

(Herë të lexuara: 135)

About Blertina Koka

Universiteti i Tiranës, Fakulteti Histori-Filologji

Check Also

Si të bllokoni iPhonin e dikujt vetëm me një mesazh

Një gabim në telefonin iPhone, që ka dalë së fundmi, mund ta bllokojë iPhonin tuaj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *