Microsoft ka vendosur të mos prodhojë më Windows Vista.

Microsoft më në fund po heq qafe Windows Vista. Ky lloj Windowsi nuk do të ketë më ndryshime të reja dhe nuk do të përfitojë më shpuri nga viruset apo hakerat. Microsoft e ka hedhur në treg Windows Vista para 10 vjetësh dhe sot do ti japë fund atij. Microsoft thotë gjithashtu që ka ndaluar shkarkimin e këtij Windowsi nga interneti. Por përdoruesit e Windows Vista do mund ta përdorin përsëri atë.

(Herë të lexuara: 28)

About JWebZ

Check Also

Si të zbuloni nëse celulari juaj po përgjohet

A ju kandoshur shpesh të mendoni se dikush po ju përgjon me anë të telefonit tuaj ? Ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *