Microsoft premton që dy herë në vit do të ketë nryshime madhore në Windows 10 dhe Office

Office dhe Windows do të kenë ndyshime madhore çdo vit, një në Mars e një në Shtator. E thënë ndryshe, një upgrade i ri i Windows 10, i cili bart emrin e koduar Redstone 3, do të ndodhë në Shtator.Upgradi i fundit i Windows 10 ishte ai i “Creators”.Përtej kësaj, Microsoft konfirmoi se çdo version i Windows 10-ës mbështetet për 18 muajt në vijim nga data e lançimit.Për përdoruesit të cilët duan të dëgjojnë ndryshimet më të fundit do ti marrin ato mes Marsit dhe Shtatorit.

(Herë të lexuara: 57)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *