Microsoft prezanton laptopin Surface me Windowsin 10 S, a duhet të frikësohet Google?

Microsoft e ka nisur karrierën me vizionin për të vendosur një kompjuter para çdo tryeze, pastaj në çdo shtëpi e në çdo zyrë.Sot, në eventin e Microsoft në New York, Microsoft prezantoi një laptop të ri në familjen Microsoft.Përveç këtij laptopi edhe Windows 10 S, një version i ri i Windows i specializuar për të punuar edhe në paisje me hapsirë memorie shumë të vogël, si kompjuterart e klasave në shkollë.Windows 10 S është padyshim një ndër Windoset me sigurinë më të lartë dhe performancën më të mirë.Kurse laptopi i ri Surface është një mrekulli e vërtetë.Me një dizajn modern ky laptop Surface ia kalon edhe vetë laptopëve të njohur të Google.Duke i shtuar edhe Windowsin e ri, ky laptop është një “bishë” e vërtetë.

(Herë të lexuara: 58)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *