“Miku” më i ri i iPhone!

Deri më sot kanë qarkulluar shumë shaka dhe video të bëra për mungesën e një porte në të cilën mund të vendosën kufjet,në iPhone 7. Mundësia e vetme që është ofruar është vetëm vendosja e  një adapter 3.5 mm.Por si vallë mund të përdoren kufjet ndërkohë që iPhone është duke u karikuar? Ky problem i vogël është zgjidhur me pajisjen më të re,ILDOCK. Të gjithë fansat e iPhone do ta admirojnë këtë pajisje.

ILDOCK ju lejon të përdorni kufjet ndërkohë që ju jeni duke karikuar iPhonin tuaj.Por gjithashtu mund të lexoj kartën SD,TF si dhe USB.

47db9707fbbb598c9cb43987c6dfb91f_original

ILDOCK përmban një portë 3.5 mm si dhe një portë tjetër për karikimin e telefonit.

Dhe për ata të cilët kërkojnë 2 porta për karikimin e telefonit posacërisht për këtë gjë vjen në ndihmë ILDOCK Duo.

duoooo

Përvec faktit të portave për karikimin e telefonit ILDOCK PLUS përmban porta të veçanta SD/TF si dhe për të vendosur USB.

Përfitimet më të mëdha që ofron kjo pajsje e vogël është  se nuk ka nevojë për ndonjë softuare të vecantë, mjafton ta vendosni dhe të vazhdoni veprimin. Tani mund të dëgjoni muzikën tuaj të preferuar në telefon, mund të  karikoni telefonin si dhe të shikoni fotot nga hapsira e telefonit tuaj, dhe gjithë këto veprimi mund ti bëni në një kohë reale.

Pajisja bën të mundur gjithashtu të kpjoni dokumenta pa patur nevojën e një kompjuteri. ILDOCK mund të funksionojë edhe ne iPhonë të tjerë apo iPad.

2a13d8fa1cebf1277b1a21036772734f_original

 

Kjo pajisje e vogël çudibërëse mund të merret me vete kudo si dhe janë ngjyra të ndryshme të cilat mund të zgjidhen ndër (silver,gold,rosegold,spacegray).

476d60ee8048c95fae9d7832f1b7827b_original-1

(Herë të lexuara: 242)

About Armela Malaj

Check Also

Tashmë Samsung Galaxy S8 juaj mund të kthehet në një kompjuter personal

  Samsung Galaxy S8 ka vendosur të lancojë më së fundi edhe një risi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *