Ndryshimet e reja në Windows 10.

Windows 10 këtë vit ka pasur shumë ndryshime drastike, kjo fjalë progamuesve të zgjuar të Microsoft. Këto ndryshime kanë bërë që Windows 10 të pëlqehet shumë nga përdoruesit dhe jo si në momentin kur u shfaq për herë të parë. Windows ka bërë ndryshime jo vetëm në dizajn por edhe në gabime teknike të shkaktuara gjatë programimit. Në qoftëse ti je një përdorues i Windows ti dukesh menjëherë të fillosh të përdorësh Windows 10.

(Herë të lexuara: 49)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *