Ndryshimet më të fundit në iPhone 8

Me se duket iPhone 8 do të ketë ndryshime drastike.iPhone 8 tani do të ketë një logo që shndrit dhe një ekran shumë të vogël poshtë logos që do të tregojë logot e programeve që ju dëshironi ti hapni menjëherë duke klikuar ekranin e vogël me prekje.Ekrani do të tregojë edhe ndodhitë më të fundit , programet në të cilët ju vijnë mesazhe etj.Për fat të mirë iPhone 8 do të vazhdojë të ketë ende ekranin pa asnjë buton si gjithmonë.Thuhet që iPhone 8 do të jetë shumë i vështirë të gjendet deri vitin tjetër. Për më shumë ndiqni videon.

(Herë të lexuara: 73)

About JWebZ

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *