Nëse kompjuteri juaj është ngadalësuar, mos blini një të ri por përdorni Xtra-PC” !

 

11

Komjuteri juaj mund të jetë ngadalësuar shumë me kalimin e kohes? Por mbase nuk ju ka shkuar nëpër mend se mund t’ju vinte në ndihmë edhe një pajisje e vogël, e cila është tepër e lirë dhe mund të shpëtoj komjuterin tuaj? Ky aksesor ju vjen në ndihmë kur kompjuterat ngadalësohen ose të ndalojnë së punuari .

Pajisja quhet Xtra-PC dhe në qoftë se ju keni një kompjuter të vjetër e të ngadalshëm, kjo është pikërisht ajo që ju keni qenë duke pritur.

Xtra-PC funksionon me çdo kompjuter (Mac ose Windows) laptop, desktop, dhe netbooks të vitit 2004 ose më vonë.

Kjo është zgjidhja më e shpejtë,dhe zgjidhje më e lehtë për ti marrë vetes një kompjuter të ri, pa shpenzuar 400 $, 500$,  800 $ ose më shumë.

E gjithë ç’ka ju duhet të bëni, është të:

  •  Të vendosni Simply  Xtra-PC në një  nga portat e USB, ndërkohë që kompjuteri juaj është i fikur
  •  Ndizni kompjuterin tuaj – Përzgjidh “Boot from USB” .
  •     Do të shihni kompjuterin tuaj më të shpejt se kurre më parë në më pak se 15 minuta.

(Herë të lexuara: 563)

About Armela Malaj

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *