Nga dronët tek robotët e armatosur,marina teston armë të teknologjisë së fundit

Në tokë, në ajër dhe në ujë Marina e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në kampin Pendleton janë duke u trajnuar për gjeneratën e së ardhmes.Carter Evans ka bërë një intervistë me një nga drejtuesit atje.Duket se Amerika po avancon në teknologjinë e armëve.

Dikur vriteshin shumë njerëz në luftë, por tani është gjetur zgjidhja që në vend të ushtarëve të luftojnë robotë të teknologjisë së fundit.Roboti i ri amfibus mund të ecë në ujë dhe në tokë.Gjithashtu ka një armatim të rëndë me armë anti-tank.

Në të gjihë bregdetin e Kalifornisë do të zhvillohen mijëra teste të teknologjive më të fundit.Për të lehtësuar punën e marinsave do të futen në punë armë, dronë, varka dhe robotë të rinj.

(Herë të lexuara: 61)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *