Nintendo lançon 2DS XL Portable

Nintendo ka lançuar një portable të ri të quajtur 3DS XL.Ndryshe nga 2DS, Nitendo 2DS XL  ka një dizajn më të përafërt me 3DS XL.Presidenti i Nintendo thotë që Nintendo 2DS XL ka një balacim shumë të mirë mes çmimit dhe cilësisë.Nintendo thotë që 2DS XL ka një ekran më të ndritur e cila është më e ndritshme se edhe ajo e 3DS XL.2DS XL megjithëse nuk do t’ju ofrojë imazhet perfekte 3D, do t’ju habisë me fuqinë e madhe të procesorit.Nintendo 2DS XL do të dalë në treg më 28 Korrik në Amerikë me çmimin 149.99$.

(Herë të lexuara: 31)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *