Ipadi më i ri nga Apple, nje tabletë fantastike me një Çmim të arsyeshëm

A ju kujtohet Ipadi i famshëm i Apple ? Në ndriҫimin e horizontit në  debutimin e vitit 2010 ku tableti Apple u bë pajisja tjetër pas telefonave inteligjent më e përdorur e dekadës. Megjithëse vitet e fundit shitjet janë ulur si për Ipad dhe për tabletat në përgjithësi, por kjo jo për shkak të përpjekjeve për përmirësime vjetore, pasi këto përmirësime e kanë bërë familjen e Ipad të  përpara, me një rezolucion Retinë të ekranit, formati gjithnjë e më i hollë, dhe me Ipad Pro më të shtrenjtë.

Këta Ipad po shkojnë gjithnjë e më shumë drejt produktivitetit dhe kreativitetit me veҫori të tilla si majë shkruese dhe një tastierë të madhe në fund.

Kjo është arsyeja pse të gjithë janë  kaq të befasuar në lidhje me këtë model të ri me një ekran 9.7 të 2017 të quajtur thjesht Ipad.


  Çmimi në fakt është gjëja më emocionuese në lidhje me këtë Ipad shumë të njohur. Ai fillon nga 329$  për 32 GB, modeli vetëm me Wi-Fi dhe 450$ për  versoionin 32Gb dhe modeli Wi-Fi/ LTE. Ai gjithashtu vjen në një version 128GB me Wi-Fi me një ҫmim prej 559$.

(Herë të lexuara: 153)

About Elisabeta miraka

Check Also

Tashmë Samsung Galaxy S8 juaj mund të kthehet në një kompjuter personal

  Samsung Galaxy S8 ka vendosur të lancojë më së fundi edhe një risi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *