Një program që ju tregon cilat burime uji janë të sigurta për tu pirë

kid

CitizenSpring është një aplikacion i jep mundësinë individëve që e shkarkojnë atë të pinë ujë të pastër dhe të sigurtë.

water

Programi përdor një sistem të testimit laboratorik të ujit dhe të dhënat e marra hidhen në një hartë që i tregon konsumatorëve cilat nga burimet janë të pastra dhe të sigurta për tu pirë.

water1

Analiza e ujit të një burimi mund të behët edhe nga individë të tjerë jashtë kompanisë që e ofron këtë aplikacion, dhe pastaj të dhënat të hidhen në sistemin e përbashkët për të informuar edhe të tjerët mbi burimin e testuar. Kështu informacioni do të jetë më i plotë për të gjitha burimet e ujit të pijshëm dhe konsumatorët mund të zgjedhin vetë duke lexuar të dhënat e analizave për secilin nga ato.

(Herë të lexuara: 63)

About Edla Zaganjori

Check Also

Si të bëjmë fotot me ‘One Day Photoshop’

  Mund të ju lejojnë menjëherë te ndryshoni stilin e fotos tuaj në mënyrë të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *