Një super DLC i ri në garat online të GTA V

Tani GTA V Online vjen me një ndryshim të ri në garat online.Tani çdo makine në garë do t’i shtohen raketa,parashtuta,aftësi për të kërcyer etj. Këto aftësi dikur i kishin vetëm disa makina që dolën DLC e kaluar.Ky DLC do të dalë më 25 Prill dhe pritet të njoftohen të gjithë lojtarët.Shpresoj t’a shijoni këtë DLC të ri i cili do t’ju lë pa mend.

(Herë të lexuara: 52)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *