Një televizor i ri nga Apple mund të vijë së shpejti

shutterstock_370324553-796x448

Në fillim të kësaj jave, një pajisje që mbante firmën e Apple kaloi përmes zyrës së certifikimit të pajisjeve të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, FCC. Dokumenti nuk përmbante informacione mbi përshkrimin e pajisjes dhe llojin e saj.

Ajo çfarë dihet është se numri i modelit është A1844 dhe ka një formë të ngjashme me gjeneratën e katërt të televizorëve Apple.

Të gjitha specifikimet mbi përshkrimin e pajisjes janë fshehur nga një kërkesë e Apple. Por në qoftë se do të bënim një hamendeshim mbi çfarë pritet të jetë pajisja e re e certifikuar nga gjigandi i teknologjisë, do të thonim se është televizori i shumëpërfolur Apple TV, me veçoritë 4K dhe HDR.

18387-17063-a1844-label-2-l

(Herë të lexuara: 76)

About Edla Zaganjori

Check Also

Google sjell ‘Android O’ e ardhshëm për të shpëtuar baterinë e telefonit tuaj

Apple arrin të ketë vëmendjen e të gjithëve, por android mbetet sistemi operativ më i madh …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *