Si të bëjmë fotot me ‘One Day Photoshop’

 

Mund të ju lejojnë menjëherë te ndryshoni stilin e fotos tuaj në mënyrë të mahniteshme. Ja cfare teknologjila ka arritur.

Ndonjëherë pyes veten pse fotot nuk kthehen të mahnitshme për ti  postuar të preferuarat në Instagramin tim ?  Ndoshta ka  një shumë përpunim që ndodh të Photoshop që ju nuk e shihni e që të tjerët i përdorin ato.  Por në vend të klikimit në slajderave për një orë, shkencëtarët kompjuterike duan të bëjnë tepër të lehtë edhe për fotografët amatorë për të arritur rezultate të krahasueshme me një profesionale. Në një letër të postuar kohët e fundit në arXiv  me titull Deep Style Photo Transfer, Sylvain Paris, duke punuar me Fujun Luan sollën detaje të  një qasje të re të thellë-të mësuarit për prodhimin dhe  korrigjimin me ngjyra  që mund të aplikojë automatikisht estetikën vizuale të një fotografi  si ndriçimi, ngjyra, toni në një e mënyrë krejtësisht të ndryshme, me rezultate që ende duken foto realistike.

(Herë të lexuara: 175)

About Elisabeta miraka

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *