One Plus 3T sfidon iPhone

Janë bërë 10 muaj që nga dalja në treg dhe përsëri është një celular shumë i përdorur në tregun e celularëve Android. Bëhet fjalë për One Plus 3 T i cili me shitjet e një sfidon iPhone. Ky celular kushton vetëm 380 euro, të cilat janë më se të mjaftueshme për një celular si ky. I ngjashëm me One Plus 3, ky celular ka të njëjtin skaner gishtërinjsh, të njëjtin revolucion. Por këtë herë Android sjell një ndryshim të madh, ky në kualitetin e ndërtimit dhe dizajnin.

(Herë të lexuara: 87)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *