Ora e Apple po merr pamje sportive

Me orën e re që do të prezantojë së shpejti, Apple ka vendosur të bëjë disa ndryshime.Me modelin e ri Apple ka vendosur të bashkpunojë me Nike dhe të krijojë një orë sportive. Kjo orë ka shumë opsione të tjera përveç atzre Smart.Tani ora ka disa nga pisjet më të fundit të matjes së kalorive dhe kontrollit mjeksor.Me një dizajn modern Apple me këtë orë ia kalon çdo kompanie tjetër.

(Herë të lexuara: 38)

About JWebZ

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *