Paditet kompania e Jessica Alba

Jessica-Alba-The-Honest-Co

Një klient i pakënaqur ka paditur kompaninë e Jessica Alba, “The Honest Company”, për mashtrim.

Jonathan Rubin ka dorëzuar një dosje në gjykatë kundër “Honest Company”, duke pretenduar se nuk është një kompani e ndershme dhe se produktet e saj nuk janë aq natyrale, ashtu sikurse ata i reklamojnë.

Rubin gjithashtu shton se produktet e tilla si sapunët larës, pastruesit, të gjithë kanë përmbajtje artificiale, duke bërë kështu që të mos jenë aq natyrale.

Rubin ka vërtetuar pretendimet e tij nga një grup ambientalistësh, i cili ka dalë në përfundimin se përbërësi mund të jenë tepër të rrezikshëm.

Klienti ka treguar se kremi i diellit, që ai kishte përdorur, nuk ishte aspak efektiv dhe se për këtë janë ankuar shumë përdorues.

 

Burimi: Top Channel

 

(Herë të lexuara: 108)

About Armand Plaku

Check Also

Big Brother VIP së shpejti

Së shpejti pritet të startojë spektakli më i ri ‘Big Brother VIP’ në Top Channel. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *