Paisja që të lejon të gjurmosh automjetet duke përdorur celularin tuaj.

A ke humbur ndonjëherë makinën apo biçikletën në një parking?
Ndonjëherë edhe ndodh. Parkon makinën dhe shkon për shoping, por kur kthehesh nuk e gjen më aty dhe nuk e di ku ka shkuar. Ekziston një mënyrë për të parandaluar këtë situatë, kjo
jo duke blerë një sistem GPS por duke përdorur një pajisje shumë të vogël gjurmimi të quajtur TrackR.

Por si funksionon kjo paisje?
Shumë e lehtë. Mjafton të shkarkoni aplikacionin me titull Track R.
Ky aplikacion ju lejon të lidhni aplikacionin me paisjen duke përdorur celularin tuaj qoftë ai Android apo 105. Në qoftë se ti harron ku ke
parkuar makineri, aplikacioni Track R ju lejon juve të gjurmoni makinën tuaj duke përdorur kartën dixhitale.

(Herë të lexuara: 81)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *