Pajisja që ju nevojitet për të shndërruar tabletin tuaj në laptop

 

Të transformosh tabletin në një laptop sjell përfitime të mëdha, sepse që të dyja pajisjet janë të rëndësishme në rendësinë e tyre. Një tablet është e hollë e lehtë dhe ju mund ta mbani atë në çantë kur kaloni nëpër sigurinë  e aeroportit dhe ta mbani atë edhe gjatë fluturimit. Bateria zgjat më shumë dhe ngarkuesi është më i vogël se ai i laptopit gjithashtu. Ju mund të lexoni në shtrat të shikoni Netflix në makinë, të gjitha këto në një pajisje pajisje të vetme.

Megjithatë, iPad ka nevojë për një ndihmë të vogël për të arritur potencialin e saj të plotë. Ju do të ju duhen disa pajisje shtesë dhe më pas do të kuptoni se tableti  dhe laptopi juaj janë në shërbimin tuaj për të ofruar nevoja të ndryshme.

Shikoni tabletin tuaj, më pas shikoni laptopin tuaj ,ajo cfarë mungon është një tastierë e cila bashkangjitet në tabletin tuaj. Krijuesi i tastierës Logitech është më e mira që mund të gjeni. Nëse dëshironi një tastierë për të ia bashkangjitur tabletit tuaj atëherë tastiera Magic Apple është ajo që mund të plotësojë të gjitha nevojat tuaja .

Pasi  shikoni të gjitha në një iPad përdorni vetëm atë , do të vijë koha, ndoshta  jo në ditën e parë, kur do  të doni të përplasni tabletë tuaj përmes një dritare dhe të ktheheni në përqafimin ngushëlluese të laptopit tuaj . Prandaj Logitech ka menduar për ju. Magic është tastiera ideale që domosdoshmërisht i duhet tabletit tuaj, ajo mund të punojë më një tablet me ekran 9.7 inç,  është e thjeshtë në vendosje dhe shumë lehtësuese gjatë përdorimit.

Tastiera Magic gjendet nç treg  me një mim prej 129.95$.

(Herë të lexuara: 48)

About Elisabeta miraka

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *