Paluze me mollë

paluze

Përbërësit:

Mollë 1 kokërr (100 gram)

Shurup 2 lugë gjelle

Ujë 1 gotë

Niseshte 1 lugë kafeje

Përgatitja:

Lahen mollët, përvëlohen dhe grihen në rende. Kjo masë vihet në napë, shtrydhet lëngu dhe futet në një shishe të mbyllur. Bërsitë ziejnë 8 – 10 minuta, kullohet lëngu, hidhet shurup sheqeri dhe lihet të marrë valë.

Shtohet niseshte patatesh e holluar me pak ujë, lihet sa të marrë vetëm një valë dhe më pas lihet të ftohet. Në fund përzihet me lëngun e mollës së freskët./tvklan.al

Burimi: TV Klan

(Herë të lexuara: 173)

About Armand Plaku

Check Also

A do të thyhej një Hoverboard nga një hedhje prej 30 metër?

Një tjetër Yotuber i quajtur WillitBREAK 2 ka bërë një tjetër eksperiment hedhje, por këtë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *