Përditësimi më i ri i YouTube!

you

YouTube ofron sygjerime të shumta në fund të videos. Krijuesit e kanaleve në YouTube zakonisht përpiqen për të lidhur përdoruesit  me videot e tyre të tjera në mënyrë që të rrisin kështu shikueshmërinë e videove. Ndonjëherë këto video mund të jenë video të tjera që janë të ngjashme në natyrë, ose janë video të lëshuara më parë.Megjithatë duket se së shpejti krijuesit e videove nuk duhet të shqetësohen,YouTube do tua lehtësoj më tepër punën.

Kompania ka prezantuar kohët e fundit “End Screens”. Sipas YouTube, në 5-20 sekondat e fundit të videove tuaja, ju tani mund të zgjidhni për të mos humbur videot e tjera, të abonoheni në kanalin tuaj,në  bashkëpunëtorët e kanalit, por dhe më shumë.”

Ai gjithashtu do të punoj edhe në pajisje të lëvizshme.Mbetet për tu parë nëse kjo risi do të jetë një tipar i suksesshëm.

 

(Herë të lexuara: 89)

About Armela Malaj

Check Also

Si të zbuloni nëse celulari juaj po përgjohet

A ju kandoshur shpesh të mendoni se dikush po ju përgjon me anë të telefonit tuaj ? Ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *