Pokemon GO, një aktivitet i mirë fizik dhe psikologjik.

Studimet thonë që Pokemon GO është një ndër lojrat më të luajtura të 2016. Lojtarët e Pokemon GO janë më miqsorë dhe pozitiv. Por gjithashtu kanë një aktivitet më të mirë fizik se sa personat e tjerë qënuk luajnë Pokemon GO. Për ata që nuk e dinë Pokemon GO siç thotë edhe titulli ky aplikacion është bazuar në serialin vizatimor Pokemon. Kjo lojë ndërthur aktivitetin e jetës reale me atë të lojës dhe të shtyn për të luajtur dhe për të kapur Pokemonë të cilët janë personazhe të filmit vizatimor Pokemon.

(Herë të lexuara: 15)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *