Procesori perfekt që i duhet një kompjuteri

Ky procesor i quajtur AMD RX 570 është një super kartë memorie virtuale perfekte për lojtarë që pëlqejnë lojrat me kapacitet të lartë. Me një dizajn modern dhe i prodhuar me material të kushtueshëm ndërtimi. AMD RX 570 kushton rreth 200 dollarë por ka edhe shumë prodhime të tjera me kapacitet më të latë qëshkojnë deri në 1000 dollarë , që do ta kthejnë kompjuterin tuaj në një përbindësh të vërtetë. Ky procesor është prodhuar gjithashtu edhe për kompjutera lojrash kompjuterike si Asus Strix . Gjithashtu mund të përballojë shumë lehtë performanca deri në 1080 piksel.Si gjithmonë Asus bën diferencën dhe i kënaq përdoruesit e tij.

(Herë të lexuara: 99)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *