Programet që ju mbrojnë ju në takimet virtuale !

Këtu janë disa nga programet që ju ndihmojnë të gjeni një partner virtualisht dhe ju mbajnë te sigurt në takim.

Të takohesh me njerëz që i ke njohur në rrugë virtuale , mund të jetë e rrezikshme ,kështu që programuesit kanë ndërtuar programe për tju mbrojtur ju.

“Takimet e verbëra” padyshim që janë dicka.

Më shumë se 90 % e personave të cilët janë beqar thonë se ata përdorin njohjetve takimet virtuale ne takimet programet te takimet cilat jua mundësojnë këtë. Dhe kjo përfshin atë pyetjen e sikletshme që: A ke thënë plotesisht të vërtetën për veten tënde në profilin virtual?

Sigurisht që është më se e pranueshme që dikush të thotë një gënjeshtër të vogël  përreth moshës apo peshës së tij. Por gjërat mund të tensionohen shumë shpejt kur ju të kuptoni se takimi juaj nuk po shkon aspak mirë sepse personi që po takoni është aspak  ashtu sic ishte përshkruar në profilin e tij.

Ja përse është krijuar dhe vjen gjithmonë  në  rritje lista e programeve për një qëllim të vetëm: të të mbajnë ty tv sigurt ndërkohë qe je në takim.

Si e bëjnë këtë ? Ata përdorin avantazhet e teknologjisë të ndërtuara në telefonin tënd si GPS dhe alarmet .

Nëpërmjet tyre ata  gjithashtu bëjnë gjithcka duke i dërguar mesazh miqve tuaj dhe kujdestarëve tuaj ne rast kur ju jeni ne telashe dhe nk mund të shikoni dot vendodhjen në telefonin tuaj.

 Circle of 6: Rrethi me gjashtë shokët shpëtimtarë kur ju jeni në një situatë emergjente . Ashtu si emri i këtij programi ju regjistroni gjashtë shokë ne kontaktet tuaja parësore .

Në momentin kur hapim programin na shfaqen tre butona: një prerje  ,bisedë  , dhe bërja e një telefonate. Prerja dërgon një mesazh automatik bashkë me vendodhjen e GPS gjashte miqve.Butoni i telefonates i dërgon atyrë vendodhjen tuaj dhe që ju kërkoni te telefononi për një emergjencë ,ikona e bisedës është në rast se ju keni nevojë të flisni .

Programe të ngjashme përfshijnë OnWatch dhe PanicGuard

këto janë të gjitha ide shumë të zgjuara dhe praktike ,edhe pse GPS po bëhet gjithmonë e më pak i saktë.

 

(Herë të lexuara: 62)

About Elisabeta miraka

Check Also

Tashmë Samsung Galaxy S8 juaj mund të kthehet në një kompjuter personal

  Samsung Galaxy S8 ka vendosur të lancojë më së fundi edhe një risi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *