Pse njerëzit me grupin e gjakut 0 janë të veçantë?

gjaku

Për shkak të llojit të veçantë të gjakut, këta persona janë të predispozuar për t’u prekur nga sëmundje të caktuara, të tilla si ulçërat dhe mosfunksionimi I tiroideve.

Njerëzit me grupin e gjakut 0 kanë nivele të ulëta të hormoneve tiroide dhe jod joadekuat, një element kimik qëllimi i të cilit është të rregullojë hormonet e tiroideve.

Kjo gjë shkakton efekte anësore të tilla si obeziteti, mbajtja e lëngjeve në trup dhe lodhje të pashpjegueshme.

Këta njerëz kanë nivele të larta aciditeti në stomak, më shumë se personat me llojet e tjera të gjakut. Në Japoni, ky lloj gjaku ka qenë i lidhur me personalitetin.

Njerëzit me grupin e gjakut 0 janë përshkruar si përgjegjës, të përkushtuar, të organizuar, të fokusuar, të ndërgjegjshëm dhe praktikë.

Besohet se ata kanë aftësi orientuese dhe logjistike, kjo për faktin se paraardhësit e tyre janë gjuetarët të cilët vëzhgonin “me rreptësi” mjedisin ku jetonin.

Njerëzit me këtë lloj gjaku preken dhe mërziten shpejt. Personat me grup gjaku 0 duhet të shmangin përdorimin e tepërt të kafeinës dhe alkoolit./Java

Burimi: Mapo

(Herë të lexuara: 283)

About Armand Plaku

Check Also

A do të thyhej një Hoverboard nga një hedhje prej 30 metër?

Një tjetër Yotuber i quajtur WillitBREAK 2 ka bërë një tjetër eksperiment hedhje, por këtë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *