reMarkable, letra dixhitale e së ardhmes që të gjithë duhet ta kenë!

 

Tableti i shquar reMarkable i lejon përdoruesit të lexojnë shkruajnë dhe skicojnë mbi  letrën e shfaqur dixhitale “një letër që ndjen ” që në të vërtet sjell përvojën e letrës së vërtetë të lidhur në një paisje.

Projektuar për të zëvëndësuar fletoret e shënimeve ,dokumentet e shtypura. Natyrisht reMarkable vjen me të gjitha përfitimet e përdorimit të teknologjisë në vend të përdorimit të letrës,duke i lejuar përdoruesve për të ruajtur shënimet, skicat e tyre në shërbimin cloud.

Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të shihni  dokumente, prezantime në power point, dhe tekste në tabletë, por ajo që eshtë më mbreslënse është aftësia për të shkruajtur direkt në këto projekte  duke përdorur stilolapsin e dhënë.

Pajisja është e lidhur edhe në internet, kështu që ju do të jeni në gjendje për të ndarë projektet dhe dokumentettuaja të depozituara për të bërë një bashkëpunim më të lehtë.

Gjithashtu reMarkable është një paisje e cila ju ndihmon të fokusoheni gjatë përdorimit të saj pasi nuk ka messenger, instagram, njoftime apo mesazhe që mund të vinin në tabletin tuaj te zakonshëm dhe të tërhiqnin vëmendjen nga ajo që ishit duke bërë aktualisht.

 

 

(Herë të lexuara: 83)

About Elisabeta miraka

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *