Samsung Galaxy S8 vs Galaxy S

Janë bërë 7 vite që kur Samsung nxorri për herë të parë një Samsung S. Që nga atëherë Samsung është munduar shumë të sjellë teknologjinë më të re në celularët e tij.Është kaq shokuese të krahasosh Samsung Galaxy S-ën e parë me celularin më të fundit të Samsung, Samsung Galaxy S8.Madhësia e gjërave që kanë ndryshuar prej 7 vitesh janë drastike.Si gjithmonë Samsung ka qenë një shkollë më poshtë Apple si pasojë cilësisë që prodhoheshin, sepse Apple kishte celularë të prodhuar me kualitet të lartë si G3 apo GS kurse Samsung me plastikën e thjeshtë që prodhohej e cila tashmë ka ndryshuar me Samsung Galaxy S8.Në Krahasim me të tjerët Samsung Galaxy S8 është një celular shumë i hollë dhe jo i gjërë si të tjerët. Samsung S8 me një rezulocion prej 1440 x 2960 pixel dhe një ekran 5.8 inch është sa dyfishi i ekranit të Samsung S.Dhe një ndër gjërat që vihet re në Samsung S8 është që butonat nuk janë më poshtë ekranit por në ekran, e cila e bë një ndër celularë t e parë që përdor këtë veçori.

(Herë të lexuara: 111)

About JWebZ

Check Also

UNBOXING: Alcatel 3V

Pajisja Alcatel 3v është prezantuar zyrtarisht disa muaj më pare dhe ngadalë – ngadalë po e gjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *