Samsung prezanton në Shqipëri Galaxy S8

Gjenerata e tetë e serisë së smartfonëve, Galaxy S8 dhe S8+ i shtyn në pafundësi kufijtë e ekranit të celularëve tradicionalë, shërbime të lidhura ekosistemi dhe një ndërfaqe inteligjente.

Tiranë – 28 Prill, 2017Samsung Electronics prezantoi sot në Tiranë gjeneratën e tetë të telefonave të mençur Galaxy S8 dhe Galaxy S8+, telefonat inteligjentë që shtyjnë kufijtë e celularëve tradicionalë me dizajnin e mrekullueshëm dhe shumëllojshmërinë e shërbimeve të reja. Me lançimin e shërbimeve dhe aplikacioneve të shumta, si dhe me Ekranin mahnitës pa Kufij për një eksperiencë të të shikuarit 3D, Galaxy S8 dhe Galaxy S8+ sjellin një nivel të ri të funksionalitetit dhe komoditetit, duke hapur një galaksi mundësish për përdoruesit.

(Herë të lexuara: 212)

About JWebZ

Check Also

UNBOXING: Alcatel 3V

Pajisja Alcatel 3v është prezantuar zyrtarisht disa muaj më pare dhe ngadalë – ngadalë po e gjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *