Sateliti Cassini ka hyrë sot në orbitën e Saturnit

NASA sot ka dhënë lajmi që sateliti i tij Cassini ka mbërritur atmosferën e Saturnit. Cassini ka hyrë në orbitën e jashtme të Saturnit në vitin 2004 dhe tani ai po përmbush rrugëtimin e tij..Me këtë udhëtim shumëvjeçar përmes hapsirës.Hyrja në atmosferën e Saturnit dhe ulja do të yhvillohen më 15 Shtator.Ky satelit ka kapur disa foto shumë të bukura që mund ti shihni më poshtë.

(Herë të lexuara: 45)

About JWebZ

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *