Shpiket roboti gjarpër

Ky robot ka disa aftësi  të pabesueshme.Ky është roboti i parë gjarpër.Ai ka disa aftësi shumë të veçanta shumë të ngjashme me ato të një gjarpri.

Tani kë gjarpër robot do të shërbejë që njëriu të hyjë në hapësira ku njeriu nuk mund të kalojë.

Ai kontrollohet shumë lehtë dhe mund të ngjitet kudo, në mure, pemë apo të kalojë në hapësira shumë të vogla.

Pyetja që duhet ti bëni vetes kur të shikoni ndonjë gjarpër robot është nëse keni frikë nga gjarprinjtë, apo nga robotët, ose më saktë a keni frikë nga robotët gjarprinjë.

(Herë të lexuara: 76)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *