Shpiket xhami i pathyeshëm

Shkencëtarët e ushtrisë amerikane kanë krijuar xhamin “argjilë”. Materiali është krijuar nga magnezi dhe minerale me bazë aluminin, dhe është dukshëm më i fortë se sa xhami i padepërtueshëm.Doktor Jas Sangher thotë se materiali është shumë më i mirë se sa xhami klasik i padepërtueshëm, i cili është i krijuar nga shtresat e plastikës dhe xhamit, me trashësi prej 15 centimetra, të cilat ngadalësojnë hyrjen e plumbit.

(Herë të lexuara: 161)

About JWebZ

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *