Shtëpia inteligjente që keni ëndërruar gjithmonë

Për rezidencat e shteteve të bashkuara kompania e dizenjimit KB Home ka ndërtuar një shtëpi që bëri gjithça vetë kjo shtëpi ka të gjitha gjërat e nevojitshme për një shtëpi ideale. Çdo gjë në këtë shtëpi është automatike dhe mjaftojnë vetëm disa komanda për ta bërë të funksionojë. Dritaret dhe dyert janë të gjitha automatike dhe sistem sigurie për njohjen e zërit kurse të gjitha pjesët e tjera shtëpiake si furrë, frigorifer apo dollapi kapën automatikisht me të ose me pult. Çdo gjë në këtë shtëpi është moderne dhe me teknologjinë më të lartë. Këto shtëpi shiten me një çmim prej 200 000 dollarë e deri në 300 000 dollarë maksimumi. K 13 Home planifikon që të ndërtojë shtëpi të reja në Teksas, Karolina e veriut dhe në vende të tjera.

(Herë të lexuara: 85)

About JWebZ

Check Also

Tashmë Samsung Galaxy S8 juaj mund të kthehet në një kompjuter personal

  Samsung Galaxy S8 ka vendosur të lancojë më së fundi edhe një risi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *