Si të bësh një iPhone për gjysmën e çmimit

Në se ti do një iPhone të Apple dhe ti jeton në Kinë, ti mund t’a ndërtosh vetë atë dhe për gjysmën e çmimit. Shenzen në Kinë ka një numër të madh të pjesëve për një iPhone. Kjo kompani njihet si shtëpia e marketimit dhe prodhimit në botën e elektronikës. Krijuesi i kanalit të Yotubit, Straupe, Parto vendosi të shkojë në marketin e Shenzen dhe zbuloi që me pjesët e blera atje mund të ndërtojë një iPhone plotësisht funksional. Zgjedhja për të bërë një iPhone 7 në vend të një iPhone 69 ishte e lehtë sepse pjesët e blera për iPhonen e ri ishin më të vështira për tu gjetur, kështu ishte një zgjidhje më e mirë të krijosh një model më të vjetër në vend të tij Scotty Allen, krijuesi i kanalit të mësipërm, regjistroi të gjithë eksperiencën e tij në videon e mëposhtme.

(Herë të lexuara: 139)

About JWebZ

Check Also

UNBOXING: Alcatel 3V

Pajisja Alcatel 3v është prezantuar zyrtarisht disa muaj më pare dhe ngadalë – ngadalë po e gjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *