Si të bllokoni iPhonin e dikujt vetëm me një mesazh

Një gabim në telefonin iPhone, që ka dalë së fundmi, mund ta bllokojë iPhonin tuaj për pak sekonda.Mjafton të hapni këtë link me anë të Safarit në celularin tuaj, i cili do të hapë menjëherë programin tuaj të dërgimit të mesazheve.Pastaj ju mund t’ia dërgoni mesazhin kujdo që dëshironi dhe t’ia bllokoni celularin.Kjo vlen vetëm për iPhonët që nuk e kanë updatin e fundit 1OS 10.3.

Linku: http://preston159.com/bug.html ose https://www.vincedes3.com/TextCrash.html

(Herë të lexuara: 784)

About JWebZ

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *