Si të komandosh qenin tënd me anë të telekomandës

A e keni pyetur veten ndonjëherë se si mund ta kontrolloni shumë lehtë qenin tuaj? Ja zgjidhja.Kjo paisje është shumë e thjeshtë dhe mund të bëjë që ju ta kontrolloni qenin tuaj me anë të telekomandës.Youtuberi William Osman diyenjoi një paisje të çmendur për të kontrolluar bulldogun e tij Barkley.Koncepti është i thjeshtë, mjafton të përdorësh një shkop me ushqim para qenit i cilli është i fiksuar pas shpinës së tij.Për të bërë këtë gjë ti thjesht duhet të dish pak programim që shkopi i montur në një motor të vogël të lëvizë kur qeni kthen kokën në krahun tjetër.Qeni juaj mund të jetë edhe aq i zgjuar që të këpusë edhe perin ashtu siç ndodhi me qenin e Williamit.

(Herë të lexuara: 39)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *