Si të luajmë lojën “snake” në messenger-in e facebook-ut

Versioni origjinal i lojës klasike të Nokias të quajtur “Snake” është rikthyer ,dhe ti mund ta luash atë tani në messengerin e facebookut tend.

Pak me poshtë kemi përcaktuar sesi mund të luani këtë lojë,kështu që cfarë po prisni? Ёshtë koha për të vendosur një nivel të ri!

Në telefon:

Hapi parë: Hapni shërbimin messenger dhe kycuni (shkarko: ios|android).

Hapi dytë: kerko “Snake”dhe më pas klikoni  lojën në momentin  shfaqjes së rezultateve .

Hapi tretë: Prisni për të që të ngarkohet dhe më pas klikoni në “play now” dhe zgjidhni nivelin e shpejtësisë (ndërmjet 1 dhe 3 ).

Hapi katërt: Vendosni  një nivel të lartë shpejtësie dhe na informoni në komentet ngjitur se në cfarë niveli keni arritur.

Në kompjuter:

Hapi parë: Hapni shfletuesin tuaj të internetit dhe shkoni në http://www.facebook.com/mesazhet dhe kycuni në facebook nëse akoma nuk jeni kycur

 Hapi dytë: Kërkoni “Snake” në shiritin e kërkimit në të djathtë të ekranit tuaj.

Hapi tretë: Klikoni “Snake” në “games” dhe në seksionin e rezultateve të kerkimit presim që ajo të ngarkohet.

Hapi katërt: Shtyp “play” (dhe bëhu gati të godasësh nivelin më te lartë) 

Hapi pestë: Përzgjidhni shpejtsinë e gjarprit tuaj .Fillon me nivelin e parë dhe më pas mund ta ndërroni këtë nivel gjatë lojës deri ne tre nëse jeni pro faktit qv për të qënë në krye duhet të sfidosh veten.

Hapi gjashtë:  Ёshtë koha për të ikur .Përdorni shigjetat në tatierën tuaj ose përdorni miun për të lëvizur shigjetat në ekran. Paci fat!

(Herë të lexuara: 78)

About Elisabeta miraka

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *