Si të ndryshosh në dizajnin e errët të Youtube

Herën tjetër që ti do të qëndrosh zgjuar deri në orën 3 të mëngjesit, si thua për t’i dhënë një pushim të shkurtër syve të tu , duke fikur dritat. I zbuluar nga Reddit, ndryshimi në dizajnin e errët të YouTube është tashmëi shumë i lehtë për t’u aktivizuar. Ja si mund t’a aktivizosh:

Si fillim duhet të jesh i sigurt që ke versionin e fundit të Google Chrome.

Pastaj hap dritaren  e “developer”  dhe kliko Ctrl+Shift+I në qoftë se ke Windows dhe Option+Command+I në qoftë se ke Mac. Shtyp butonin “console”.

Pastaj shkruaj tekstin: document.cookie=”VISITOR_INFO1_LIVE=fPQ4jCL6EiE” dhe shtyp enter.

Më vonë mbylle dritaren që hape dhe kliko refresh , kështu ti do të kesh një ndryshim në dizajnin e YouTube.

(Herë të lexuara: 70)

About JWebZ

Check Also

Tani mund të luani Minecraft në Nintendo Switch

Minecraft mbërrin më në fund tek Nintendo Switch, tani me ndryshime të reja.Prodhuesit e Minecraft …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *