Si të shkarkoni muzikë nga YouTube në Android

yt

Nëse doni të shkarkoni muzikën tuaj të preferuar direkt nga YouTube në Android, ka disa mënyra se si ta bëni këtë online ose duke përdorur disa aplikacione që Android ofron.

Mënyra e parë online: FLVTO

flvto_web_based

Si fillim , për të shkarkuar muzikën nga YouTube ju duhet të mos keni të instaluar një Adblocker, pasi ai mund ta privojë shkarkimin e dokumentit Mp3 në celularin tuaj. Pastaj thjesht kopjoni linkun e YouTube që doni të merrni, hidheni tek programi dhe klikoni ‘Conver to’ pa zgjedhur pastaj një opsion tjetër. Pasi dokumenti të jetë gati do t’ju ofrohet opsioni ‘download’ për ta shkarkuar.

Metoda 2: Online VideoConverter

onlinevideoconverter_web_based

OnlineVideoConverter ju lejon që të përzgjidhni versionin e konvertimit të videos në formatet .aac, .ogg, .wma, .wav, .m4a, .flac. Gjithashtu mund të përcaktoni dhe kohëzgjatjen se deri ku doni ta merrni videon, dhe metoda e konvertimit është njëlloj si ajo më sipër.

Ndërkohë Android ofron edhe dy programe nga të cilat mund të konvertoni dhe të shkarkoni videot e YouTube: TubeMate dhe Videoder.

videoder_android_music_downloader

(Herë të lexuara: 166)

About Edla Zaganjori

Check Also

Si të zbuloni nëse celulari juaj po përgjohet

A ju ka ndodhur shpesh të mendoni se dikush po ju përgjon me anë të telefonit tuaj ? …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *