Skinners atletet e pazakonta vrapuese!

Skinners largojnë dhimbjen e të vrapuarit nga këmbët tuaja të zhveshura dhe të lira!

Të gjithë njerëzit që janë ushtrues të aktiviteteve sportive janë duke kërkuar mjete të reja të cilat i mundësojnë të heqin dorë nga përdorimi i paisjeve të rënda  dhe atleteve sportive të teknologjisë së  lartë, dhe të përqëndrohen në artin e të vrapuarit sa më  thjeshtë.

Skinners ofron një produkt të ri radikal si një zgjidhje të mundshme. Atletet e reja ultra ndricuese janë më e mira e të dyjave botëve. Ndihesh sikur nuk ke veshur asgjë e nga ana tjetër këmbët tuaja janë plotësisht të mbrojtura nga mjedisi i jashtëm. Por a munden ato në të vërtetë të mbrojnë këmbët tona nga terreni zakonisht i dhimbshëm ? Ne kemi sjellë fakte që do të ju ndihmojnë ju ti jepni përgjigje pyetjeve tuaja.

Dizajni

Kur ju në fillim merrni një palë Skinners, përgatituni ti ndjeni ato të lehta të rehatshme. Nëse ju jeni një person që nuk përdorni këpucë vrapimi, ato do të ju duken dhe do të ndjehen si corape. Mos lejoni që dizajni i thjeshtë të ju genjëj! Skinners mund të përballojnë goditjet. Shtresa e dyfishtë anti-gërryese e tyre është bërë për ti bërë ballë ngjitjes në xham , gjithashtu janë të vetmet të projektuara për të qënë plotësisht të papërshkrueshme nga uji. Gjithashtu ato peshojnë shume pak , vetëm 2.8 gram dhe vijnë me paketimin e tyre të vecantë.

Skinners janë njohur për teknologjinë e tyre të lartë të ftohjes. zonave të ventilimit, rrjetë, të pajsura me fije mëndafshi, me fije antibakteriale që përmbajnë argjend të pastër që të japin mundësinë të përdorni Skinners në cdo lloj mjedisi. Duke ditur këtë këmbët tuaja do të jenv të mbrojtura dhe mendja juaj do të jetë e qetë, kështu mund të shqetësoheni për pjesën tjetër të veshjes por jo më për këpucët.

Përdorimi

Skinners përmbajnë një gamë të gjërë aktivitetesh. Gjëja e parë që vini re është se pa marr parasysh se në ҫfarë terreni jeni, këmba juaj nuk përjeton situata të parehatshme. Nga shtigjet e shkëmbinjve në shëtitje nëpër qytet apo në dyshemenë e palestrës ju kurrë nuk do të ndjeheni të ekspozuar apo të keni frikë nga rreziku se mund të vriteni në rast se shkelni ndonjë objekt të mprehtë, Skinners ju a ofronë këto komoditete.

Vrapimi me to është një komoditet më vete pasi janë shumë të rehatshme dhe nuk ndjen asnjë dhimbje të këmbëve pasi thembra anti-gërryese e tyre mbron këmbët nga kërcënimet e jashtme si pellgjet e shiut, tokat e ashpra etj. Vrapimi me to bëhet më i lehtë pasi ju mund të ndjeni se si trupi juaj është duke reaguar nën tensionin fizik dhe se si ai përgjigjet në perputhje me rrethanat.

Skinners gjithashtu paraqitet edhe në sporte të tjera që nuk kërkojnë lëvizje si joga, stërvitje, ngritje peshe dhe ҫiklizmi. Ato janë një përfitim i shtuar i materialit që krijon një barrierë anti-gërryese për tabanin e këmbëve tuaja, e cila i bën ata tepër të përshtatshme dhe të rehatshme për tu veshur gjatë ushtrimeve që kërkojnë lëvizje fokusin tuaj të plotë dhe ekuilibër. Për shkak se ato janë të dizajnuara për të imituar përvojën zbathur, ju në mënyrë të barabartë mund të shpërndani peshën e trupit tuaj mbi këmbët tuaja pa u penguar ose mashtruar me mbështetjen jastëk të këpucëve tradicionale. Ju do të vëreni se kjo lejon  një përvojë shumë më të liruar. Ato vijnë për ju me një ҫmim prej 32.50 $

(Herë të lexuara: 85)

About Elisabeta miraka

Check Also

Tashmë Samsung Galaxy S8 juaj mund të kthehet në një kompjuter personal

  Samsung Galaxy S8 ka vendosur të lancojë më së fundi edhe një risi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *