Skype mund të përkthej Rusishten.

skype-russian-640x467

Skype ka ndërtuar disa veçori të reja në përkthim. Skype tashmë mund të përktheje deri në 8 gjuhë në kohë reale. Tashmë është duke mundësaur një gjuhë tjetër ë listën e saj .Kjo mundësi është listuar në 50 gjuhët të cilat Skype mund ti përkthej në tekst.

Rusishtja është ndër 8 gjuhët më të folura në botë dhe kjo mundësi e re të cilën e ka ofruar Skype, i ka bërë entuziast për një mundësi të tillë. Skype shton se nuk ka patur ndonjëhere kaq shumë kërkesa sa sa muajt e fundit për ta mundësuar gjuhën Ruse në program.Teknologjia po u mundëson njerëzve të komunikojnë në kohë reale anë e mban botës edhe pse ata nuk flasin të njejtën gjuhë.

Opsioni i ri bëhet i mundur duke klikuar ikonën e globit i cili ndodhet në desktopin e Skype translator.Ky është një shërbim  cili ofrohet falas kështu që të gjithë mund ta provojnë. Anlishtja,Gjermanishtja, Portugalishtja si dhe Arabishtja janë gjithashtu ndër gjuhet e listuara të cilat Skype ka mundësuar për tu përkthyer.

sc552x414

(Herë të lexuara: 40)

About Armela Malaj

Check Also

Si të zbuloni nëse celulari juaj po përgjohet

A ju kandoshur shpesh të mendoni se dikush po ju përgjon me anë të telefonit tuaj ? Ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *