Smartwatch më i mirë në botë.

Një kompani e quajtur Alphabet ka dizenjuar një Smartwatch që gjurmon shëndetin tuaj. Kjo kompani në këtë Smartwatch ka arritur t’ia kalojë edhe Google. Smartwatchi është quajtur Study Watch dhe ka disa sensor psikologjik dhe mjedisor që janë dizenjuar të masin ndryshimet kardiovaskulare dhe lëvizjet gjatë aktivitetit të përditshëm. Shumë persona kanë mbetur të kënaqur. Me një ekran të bardhë, një harxhim shumë të vogël të energjisë dhe një bateri që zgjat një javë, kjo orë ia kalon edhe vetë orës së Google.

(Herë të lexuara: 104)

About JWebZ

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *