Smartwatch, një trend i ri

Fastrack thotë që ka prodhuar një Smartwatch të ri të quajtur Juxt Pro. Ky Smartwatch me një dizajn shumë më të thjeshtë se të tjerët por ka një dobi të madhe. Përveç opsioneve të zakonshme të një Smartwatchi ka gjithashtu një matës kalorishë që digjen gjatë aktivitetit fizik, një kronometër dhe një listë të gjërave që ti bën gjatë jetës së përditshme. Nuk është plotësisht kundra-ujë por është rezistent ndaj sasive të vogla të ujit. Ai mund të karikohet nëpërmjet një porte USB. Do të dalë në treg menjëherë pas Smartwatchit Titan dhe do të kushtojë 28 euro.

(Herë të lexuara: 43)

About JWebZ

Check Also

UNBOXING: Alcatel 3V

Pajisja Alcatel 3v është prezantuar zyrtarisht disa muaj më pare dhe ngadalë – ngadalë po e gjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *