Stadiumi dy-shtresorë ka fushë basketbolli në katin e parë dhe fushë futbolli në çati

Stadiumi dy-shtresorë ka fushë basketbolli në katin e parë dhe fushë futbolli në çati

Arkitektët në Ospa duan të sjellin sportin në nivelin tjetër… teorikisht.

Firma me bazë në Brazil imagjinoi një stadium sportiv dy-shtresorë të quajtur Campus Igara, ku atletët mund të luajnë basketboll në katin e parë dhe futboll në çati.

Ky koncept fitoi në kategorinë e stadiumeve sportive të Future Projects Awards të këtij viti, një konkurs  i cili feston projektet inovative urbane. Rreth 200 kompani arkitekturore nga e gjithë bota  paraqitën idetë e tyre.

Hidhini një sy këtij projekti.

ufcspa campus igara

(Herë të lexuara: 414)

About Erga Miraka

Check Also

Shtëpia inteligjente që keni ëndërruar gjithmonë

Për rezidencat e shteteve të bashkuara kompania e dizenjimit KB Home ka ndërtuar një shtëpi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *