Syzet inteligjente qё kemi ёndёrruar gjithmonё!

Njihuni me Vue, “syzet inteligjente tё padukshme”. Po! kёto syze inteligjente nuk kanё asnjё dallim tё dukshёm nga syzet e zakonshme, por pёrsa i pёrket funksionit ato nuk mund tё jenё kurrё tё zakonshme. Kornizat e kёtyre syzeve vijnё me njё teknologji tё integruar, qё do tё thotё se syzet tuaja do tё jenё nё gjendje tё bёjnё mё shumё se sa thjesht tё takojnё sytё tuaj.

Sic ёshtё paraqitur edhe nё videon e mёsipёrme syzet inteligjente Vue vinё me shumё funksione tё ndryshme si:

Tё dёgjosh muzik por jo vetёm. Ju gjithashtu mund tё flisni nё telefon, tё bёni telefonata, tё dёgjoni njoftimet tuaja tё lundroni nё internet etj.

Vue gjurmon aktivitetet tuaja, nё rast se jeni duke vrapuar ajo gjurmon sesa hapa keni bёre, se sa kalori keni harxhuar,dhe gjithashtu llogarit edhe distancёn.

Ju mban nё kontakt me anё tё telefonatave, me njerzit tuaj mё tё dashur. Syzet inteligjente janё gjithmon ndezur kёshtu qё ju nuk humbisni asnjё telefonatё, je gjithmonё i informuar pёr mesazhet dhe email-et qё vijnё.

Shprehni veten tuaj me Vue. Pёrvec se me shumё funksione tё tjera Vue tashmё kujdeset edhe pёr pamjen tuaj me njё shumllojshmёri stilesh formash e ngjyrash pёr ju qё tё mund tё shprehni karakterin tuaj. Gjithashtu kёto syze vijnё edhe me xhama tё errёt pёr tё shёrbyer edhe si syze dielli.

Nuk i humbisni asnjёherё syzet tuaj  pasi ato janё tё mbrojtura nga aplikacioni ” find my glasses” nё telefonin tuaj inteligjent . Ju mund tё relaksoheni duke e ditur qё nёse i humbni ato, mund ti gjeni pёrsёri.

Qёndro i sigurt me Vue. Kёto syze mjaft inteligjente kujdesen mё sё miri pёr ju, vecanёrisht nёse jeni duke i dhёnё makinёs. Syzet ju tёrheqin vёmendjen nёse para jush ndodhet njё makinё tjetёr njё kёmbsor,ҫiklist etj. Gjithashtu ato ju tёrheqin vёmёndjen edhe nёse jeni duke parё pёr njё kohё tё gjetё nga dritarja , ato kujdesen qё ju tё shmangni aksidentet dhe tё mbёrrini nё shtёpi shёndoshё e mirё.

Kanё njё jetgjatёsi tё baterisё deri nё njё javё pasi ato janё ndezur vetёm nё momentin kur vendosen dhe kan njё pёrdorim tё ulёt tё baterisё gjatё kohёs kur nuk janё nё pёrdorim, gjithashtu ato ngarkohen shumё shpejt falё ngarkuesit tё tyre kёshtu qё ju tё mund ti keni gjithё kohёn nё dispozicionin tuaj.

 

 

 

(Herë të lexuara: 238)

About Elisabeta miraka

Check Also

Tashmë Samsung Galaxy S8 juaj mund të kthehet në një kompjuter personal

  Samsung Galaxy S8 ka vendosur të lancojë më së fundi edhe një risi të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *