Tableti Alexa for Fire me një përditësim të ri.

amazon-new-fire-hd-8

Amazon filloi tabletin e saj Fire HD 8 muajin e kaluar, ai ka thënë se tableti së shpejti do të marri një përditësim që do të përfshijë asistentin e saj dixhital personal(Alexa). Ky përditësim tashmë  është  gati. Ata që zotërojnë një tablet të fundit Amazon Fire tani mund të përdorin asistentin personal Alexa.

Përditësimet e reja janë  gati për 2016 Fire HD 8 por edhe për 2015 Fire, Fire HD 10, si dhe Fire HD 8.Pasi tableti është përditësuar, përdoruest mund të nisë Alexa duke shtypur butonin kryesor. Pothuajse të gjitha komandat që mund të përdoren për Alexa mbi folësit Echo do të punojnë, të tilla si duke i kërkuar atij të lexoj ibra me audio, muzikë, të ndezë pajisjet e lidhura dhe më shumë. Aktualisht, integrimi Alexa nuk është në dispozicion për apikacionin Amazon Video

(Herë të lexuara: 34)

About Armela Malaj

Check Also

Rilançohet Note 7

Tableti i shumëpërfolur i Samsung i cili u shua përkohësisht për shkak të zjarrit që …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *