Teknologjia 3D e Facebook

Përdoruesit do të kenë mundësi të shfrytëzojnë teknologjinë 3D Touch ndërsa shfletojnë në lajmet e tyre dhe veçori të tjera të aplikacionit Facebook. Teknologjia 3D Touch ju mundëson të bashkëveproni me iPhone-in në dy mënyra të reja, që Apple i quan “prekje mini” dhe “prekje e plotë”.

(Herë të lexuara: 40)

About JWebZ

Check Also

Robotët e vegjël tërheqin objekte 2000 herë më të rëndë se vetë pesha e tyre

  Inxhinjer nga universiteti Stranford  kanë krijuar disa modele robotësh të quajtur “Micro Tugs” të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *