Televizori i teknologjisë së fundit, nga LeEco.

leeco-umax85-1-640x360

Televizori i teknologjisë së fundit Max85 është prezantuar sot në eventin e LeEco.Ky është një televizor 85 inç që shkon në platformën Android të Google TV. Leeco kohët e fundit bëri bujë duke blerë një nga prodhuesit më të mëdhenj televiziv në vend – Vizio – për 2 miliard $, megjithatë, ajo do të mbajë një ndarje të veçantë të markës Leeco për TV.

UMax85 është TV i kompanisë i cili mbështet 4K, si dhe HDR 10. Televizori kushton 4,999 $  por kompania është duke ofruar një zbritje 1,000 $ të menjëhershme e cila e sjell çmimin deri në 3999 $. Kompania është gjithashtu duke e çuar serinë e saj Super4 televizive në Shtetet e Bashkuara.

Janë ofruar tre modele të ndryshme – X43 Pro, X55, X65 në vend. Të gjitha këto TV kanë mbështetje për 4K por kompanisë i duhet ende për të konfirmuar nëse ata gjithashtu kanë mbështetje për të dy formatet HDR.

leeco-umax85-2-640x360

(Herë të lexuara: 263)

About Armela Malaj

Check Also

Kë do të zgjidhnit? Iphone 8 apo Iphone X

Më në fund Apple dha lajmin e lançimit të Iphone 8. Por ndryshe nga herët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *