Tesla planifikon një sistem me panel diellor, për të siguruar energji shtesë

capture

Elon Musk thotë se muajin tjetër shpreson të prezantojë një çati të re për makinat Tesla të pajisur me panele diellorë dhe më një bateri të integruar, e cila mund t’i furnizojë ato me energji.

COE i Tesla, tha përmes një postimi në Twitter të Enjten, se ai planifikonte ta lançonte sistemin e ri në një event të 28 Tetorit në San Francisco. Produkti është i pari i llojit të tij që vjen nga Femont, një kompani prodhimi e paneleve diellorë me bazë në Kaliforni, e cila u lajmërua se do të blihej nga Tesla për 2,6 miliardë dollarë.

Një nga qëllimet e tij më këtë produkt, sipas Musk, ishte ndërtimi i një sistemi me panel diellor dhe një bateri që mund ta furnizonte makinën me energji të rinovueshme shtesë.

capture

(Herë të lexuara: 50)

About Edla Zaganjori

Check Also

Shtëpia inteligjente që keni ëndërruar gjithmonë

Për rezidencat e shteteve të bashkuara kompania e dizenjimit KB Home ka ndërtuar një shtëpi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *